Vi ger dig pålitlig vitvaruservice i Göteborg

Familjeföretaget Akut Hushållsservice som bildades 1984 drivs av servicetekniker Kjell Svenberg och Kristina Svenberg med ansvar för kontor och bokföring. Firman är belägen i byn Ödenäs, känd från TV-serien "Hem till byn", som ligger mellan Hindås och Alingsås. Därifrån utförs vitvaruservice hos kunder över ett stort område i Göteborg med omnejd. Från Kungsbacka i söder och Kungälv i norr till Borås i öster.

Professionalism, service och flexibilitet har kännetecknat Akut Hushållsservice sedan starten för 40 är sedan – välkommen som nöjd kund du också!

Vi erbjuder vitvaruservice på t.ex. rostare

Garantiansvar

Genom åren har företaget haft garantiansvar för flera olika vitvarufabrikat. Det började med AEG och Gaggenau, sedan har Upo, Selektro, Amana, Geapp, General Electric, Logik, Sandström, Matsui, Daewoo, Küppersbusch, De Ditrich, Beko och Fagor varit partners till och från.
 

Bild på kylskåp

Garantireparationer

I dagsläget utförs garantireparationer på Gaggenau, Küppersbusch, Sandström, Matsui, Logik, Sub Zero, Daewoo och Geapp. Dessutom utför vi även reparationer på de flesta andra hushållsfabrikat såsom Bosch, Siemens, Cylinda, Electrolux, Amana, UPO, AEG, Husqvarna, Miele, Elektro Helios med flera.

Ring oss! 070-550 25 88