Ring oss! 070-550 25 88

Vi ger dig pålitlig vitvaruservice i Göteborg


Familjeföretaget Akut Hushållsservice som bildades 1984 drivs av servicetekniker Kjell Svenberg och Kristina Svenberg med ansvar för kontor och bokföring. Firman är belägen i byn Ödenäs, känd från TV-serien "Hem till byn", som ligger mellan Hindås och Alingsås. Därifrån utförs vitvaruservice hos kunder över ett stort område i Göteborg med omnejd. Från Kungsbacka i söder och Kungälv i norr till Borås i öster.

Professionalism, service och flexibilitet har kännetecknat Akut Hushållsservice sedan starten för 40 är sedan – välkommen som nöjd kund du också!

Bild på spisreglage. Spisen är i rostrfritt stål och knapparna grå.

Garantiansvar


Genom åren har företaget haft garantiansvar för flera olika vitvarufabrikat. Det började med AEG och Gaggenau, Numera riktar vi in oss endast på Gaggenau.

Kvinna i turkos skjorta som tar ut ett äpple ur ett kylskåp. I kylskåpet sybs även apelsin, kronärtskocka, tomate och en flaska med dryck i.

Garantireparationer


I dagsläget utförs garantireparationer på Gaggenau. Dessutom utför vi även reparationer på de flesta andra hushållsfabrikat såsom Bosch, Siemens, Cylinda, Electrolux, Amana, AEG, Husqvarna, Elektro Helios med flera.

Ring oss! 070-550 25 88